Logo

Præcise produkter til enhver applikation

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger indenfor radiostyring, strømtilførsel, overvågning af belastning, kontrol og dataindsamling i OEM-applikationer.

Kontakt os direkte hvis du har behov for vejledning fra vores fagspecialister.

Præcise produkter til enhver applikation

Kvalitetsprodukter og specialfremstilling efter behov

Nordtech er førende i forsyning af styrings- og forsyningsprodukter til OEM-industrien og applikationsindustrien. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor radiostyring, strømtilførsel, veje- og lastmonitorering, til måling, dataindsamling og kontrol. Med stor erfaring og viden fra simple og komplekse løsninger, tilbyder Nordtech et bredt produktsortiment af standard- og specialprodukter.

I kraft af specialister på eget serviceværksted og tæt samarbejde med leverandører, er det muligt at tilpasse og specialfremstille produkter til helt specifikke behov og krav.

De krævende behov fra kolde, varme, kemiske og støvende miljøer betyder at alle produkter kan opfylde krav omkring sikkerhed og stabil drift – eksempelvis med mulighed for IP, CE, SIL, ATEX og OIML certificeringer.

Typisk anvendes vores produkter og viden indenfor robotindustrien, maskinfabrikker, applikationsproducenter og produktudviklere.