Logo

Servicetekniker

Kan du se potentialet i at være en del af en mindre nichevirksomhed, hvor du får stor indflydelse, og en hverdag både på kontoret og ude hos vores kunder? Og vil du være med til at sikre vores fremtid inden for vejetekniske løsninger?

Som servicetekniker får du primært din dag på kontoret, hvor du er en del af vores vejetekniske afdeling. Afdelingen består af branchens dygtigste serviceteknikere, som arbejder med at servicere vores mange kunder. Derudover er du også med til at videreudvikle vores eksisterende produkter samt bidrage til udviklingen af helt nye.

Dine arbejdsopgaver vil indeholde:

Efter oplæring vil du være gns. 1-2 dage om ugen ude hos vores eksisterende kunder, som har brug for vores løsninger inden for vejeteknik, radioudstyr og elektroteknik – nogle perioder vil der være mere tid på kontoret og andre perioder vil du være ude hele ugen.

Kunderne er inden for industrien såsom større maskinværksteder i f.eks. lastvognsbranchen, procesindustrien såsom betonværker, maskin- og konstruktionsvirksomheder, samt offshore virksomheder.

Besøgene består af service og installation af vores radiostyrings- og vejetekniske løsninger i hele Danmark – yderligere rejseaktivitet kan forekomme, men er sjælden.

 

Vores nye kollega

  • Du er uddannet automatiktekniker eller har en lignende el-teknisk eller mekanisk baggrund.
  • Enten har du allerede erfaring som udekørende tekniker, men ellers har du på sigt lyst til at prøve kræfter med et job i marken.
  • Du er forberedt på at få udfordret din tekniske viden og lære en masse nyt.
  • Dine erfaringer og tidligere resultater er væsentlige, men din personlighed og energi er også vigtigt for os.

 

Praktiske oplysninger

Fast fuldtidsstilling.

Løn efter kvalifikationer og almindelige ansættelsesvilkår med en pensionsordning og sundhedsforsikring.

Ansøgninger behandles løbende.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt – vi ansætter, når den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte direktør Lars Petersen på telefon +45 40 16 64 04.
Ansøgning sendes til lp@nordtech.dk og mærkes ”servicetekniker”

 Vi ser frem til at høre fra dig.