Logo

T26-07

Vores innovative taljesendere med et glat og ergonomisk design. Cirka 24 centimeter bred. For at garantere din sikkerhed er hver af VersaTEQ senderne udstyret med en uafhængig certificeret PLe/CAT 3, SIL3 stopfunktion.

VersaTEQ er robust, alsidig og fleksibel til mange operationer.

T26-07

Specifikationer

Frekvens

2.4 GHz

Kanaler

16

Kommunikationssystem

Duplex kommunikation

Batteri

Genopladeligt og udskifteligt batteri (Li-ion)

Vægt

950 g. inkl. batteri

Størrelse

241 x 136 x 135 mm

Funktionstemperatur

-20 til +55°C

Kapslingsklasse

IP65

Certificering

CE, FCC og IC certificeret

Certificering

CAT3, og PLd certificeret

BUS-systemer

CANopen, MODBUS og SAE J1939

VERSATEQ

Unik teknologi

Tele Radio har udviklet forskellige applikationer, der giver dig mulighed for bedre at betjene og kontrollere dit udstyr ved hjælp af den nyeste teknologi. Tele Radio VersaTEQ har blandt andet følgende særlige funktioner og muligheder.

Aktiv antenne
Den aktive antenne kan også fungere som en stand-alone repeater. Dette øger rækkevidden mellem sender og modtager betydeligt. Det gør det muligt at bruge dette system under meget krævende omstændigheder, såsom minedrift, i bjergområder eller i store bygninger, uden at miste signalet.

RFID kontrol
RFID er en trådløs teknik til genkendelse af en unik kode for systemet, produktet eller brugeren. En brugers indstillinger kan gemmes på et smartcard med RFID, som genkendes af systemet under brug. Forskellige brugerniveauer kan sættes op.

BUS systemer
For at opfylde de nuværende industristandarder er Tele Radio VersaTEQ fjernbetjeningerne kompatible med en lang række BUS-systemer. Et problemfrit samarbejde med softwaren på din maskine kan sikres. Tele Radio VersaTEQ fjernbetjeningerne kan håndtere CANOPEN, MODBUS og SAE J1939.

Unik teknologi

Applikationer

Mange muligheder for brug i flere forskellige slags applikationer. For eksempel vinches, redningskøretøjer, vakuumlastbiler, høstmaskiner, gravemaskiner til minedrift, tårnkraner, rullebånd og EOT craner. Dette er blot et udpluk af de muligheder der er med T26-07.

Applikationer