Logo

Vision Remote

Vision Remote VM-110 RU er bygget til fjernstyring i maritime og industrielle miljøer. Den daglige drift er nem at administrere takket være den fleksible softwareløsning, der gør det muligt for dig, at have ét enkelt touchpoint – VM-110.

Den alsidige tablet-baserede fjernbetjening er bygget til de mest ekstreme forhold, og er intuitiv for enhver bruger. Det store 10,4″ touch-display kan ses i dagslys og giver ultimativ kontrol lige ved hånden.

Vision Remote
Lys multi-touch skærm

Lys multi-touch skærm

10,4" LCD display. Kan ses i dagslys og anvendes med tynde handsker. Kraftigt glas som er modstandsdygtig for brud.

Let tilpasselig I/O og software

Let tilpasselig I/O og software

Opret dine egne apps eller anvend vores standard apps. Konfigurer fysiske knapper, kantakter og joysticks til dine behov.

Integreret kamera og sensorer

Integreret kamera og sensorer

Accelerometre og gyroskop til at registrere vipning, frit fald og stød. Haptisk feedback inkluderer både vibrationsmotorer og "audio-buzzer". Valgfrit kamera foran VM-110 RU.

Lang batterilevetid

Lang batterilevetid

Lithium Ion 7.5V 6400 mAh 48Wh med op til 6 timers batteri levetid. Kan nemt udskiftes eller oplades i docking station, via kabel eller i oplader.

Specifikationer

IP klasse

IP66

Skærm

10,4″ LED

Frekvens

434MHz eller 868MHz

Driftstemperatur

-25° til 55° C

Stop funktion

IEC 62745 GSS // EN ISO 13849 CAT.3

Batteri

6 timers batteri levetid

WiFi

802.11n (2.4/5.8GHz)

OS

Linux Yocto

Alt i en enhed

Vision Remote har allerede vist sit værd, ved at bringe innovativ teknologi til en af de hårdeste industrier. Den er allerede implementeret på offshore olie- og gasrigge, vindmølle service fartøjer og havne lasteenheder.

Kombinationen af uendelige muligheder og den simple brugergrænseflade, gør Vision Remote systemet til det oplagte valg, når du arbejder i krævende miljøer.

Alt i en enhed

VM-110 BASIS ENHED

UNIVERSAL KOMPATIBILITET

Basisenheden kobles direkte til et eksisterende system og er let at opsætte til styring af kraner, hejseværker, ventilsystemer mm.

For at få den bedste og mest stabile forbindelse har Vision Remote implementeret industrielle standard input og output – endda nok til komplekse og krævende systemer.

VM-110 BASIS ENHED

VM-110 VLAP

ULTIMATIV MOBILITET

VLAP enheden er bridgen mellem basis enheden og tablet. Når du anvender systemet, får du fra denne enhed er det højeste niveau af stabilitet og gentagelighed.

Det er muligt at anvende Vision Remote systemet i flere forskellige områder. For at opnå det højeste niveau at stabilitet er det muligt at have flere enheder, der arbejder samtidigt, for at dække flere områder.

VM-110 VLAP