Logo
Tele Radio

Tele Radio

Tele Radio

Tele Radio er en førende producent af trådløse radiostyringssystemer til maskiner og udstyr. Deres innovative teknologi og fokus på sikkerhed og troværdighed har gjort dem til en pålidelig partner for virksomheder i forskellige brancher, herunder byggeri, skibsbygning og minedrift. Deres radiostyringsløsninger muliggør sikker og effektiv betjening af maskiner, selv i farlige og udfordrende arbejdsmiljøer.

 

 

Tele Radio
Mere end 60 års erfaring

Sikker og robust

Med en trådløs radiostyring fra Tele Radio får du et system til styring af maskineri. Operatøren placeres præcist, hvor det er mest hensigtsmæssigt uden de begrænsninger, som normalt følger med et traditionelt kontrolpanel eller kabelforbundet styringssystem.

Tele Radios radiostyringer gennemgår også omfattende kvalitetstest i hverdagen, hvor de udsættes for hårde forhold såsom kast, tab, fugt og endda at blive kørt over. Dette sikrer, at radiostyringerne er robuste og pålidelige, og de er specielt designet til at kunne tåle brug i krævende miljøer.

Har du behov for at blive klogere på dit Tele Radio system? Så lad os høre fra dig!

Sikker og robust
Quotations

"Tele Radio er eksperter inden for sikker trådløs og radiofjernstyring. Vores hovedforretningsområder omfatter industrien samt anvendelser inden for industri, løfteudstyr, mobilteknologi, døre, porte og barrierer. Vi tilbyder også fjernbetjeninger til hydraulisk udstyr."