Foredrag på Hi messen 2021

Vi vil i år være vært på en række foredrag, hvor vi kan gå i dybden med nogle af vores nyeste produkter.

Vi har inviteret producenterne til at komme og fortælle mere indgående om deres produktfordele og vise, hvordan det bruges i dag hos andre virksomheder (se kort beskrivelse nedenunder).

Af hensyn til planlægning vil vi gerne have, at du tilmelder dig på forhånd.

 

Drop regningen og kom gratis ind på messen med vores invitationskode hi-20386
Vi ses

Nordtech - marts - Nordtech

Kom og hør mere

5. oktober – kl. 10
Mødelokale D1

vPower – kontaktløs strøm

Tænk at kunne overføre strøm kontaktløst i våde og støvede miljøer og dermed slippe for ledninger, der går i stykker og kortslutninger og produktionsstop – det lyder godt ikke?

Det er nu muligt med Vahles systemer CPS og vPower og tirsdag den 5. oktober dykker vi ned i teknikken sammen med en repræsentant for Vahle.

Systemerne kan bl.a. kontaktløst overføre effekter fra 150W/24VDC helt op til 45 kW/400VAC og har sine fordele i forhold til traditionelle forsyningsformer, hvor der er meget vådt i forbindelse med rengøring, og hvor maskiner bevæger sig meget hurtigt. Desuden er der minimale vedligeholdelsesudgifter, da der ingen fysisk kontakt er.

Vahle har leveret løsninger indenfor fødevareindustrien, TV produktion, bagage-håndtering og andre industrier. Lokalt i Danmark har vi systemer kørende indenfor dyrefoder og betonindustrien.

Kom og bliv inspireret til netop din løsning.

Læs mere om vPower hos Vahle

 

6. oktober - kl. 10
Mødelokale D1

Vision Remote - ny udvidet radiostyringsløsning

Den næste generation af radiostyring er landet i vores sortiment og den 6. oktober ser vi nærmere på mulighederne og teknikken i Vision Remote.

Vision Remote kombinerer funktionerne fra de kendte radiostyringer med tabletstyring og pakker det ind i et robust industrielt design, hvilket sikrer dig flere og mere fleksible muligheder indenfor styring end det hidtil har været muligt.

Vision Remote kan tilpasses den enkelte bruger, er let at anvende og let at tilpasse, så du altid har de informationer og de billeder du har brug for, når du skal udføre din opgave sikkert.

Kom og bliv inspireret og se, om Vision Remote kan løse dine udfordringer.

Læs mere om Vision Remote her

 

7. oktober - kl. 10

Datum - Innovative vejeløsninger
Mødelokale D1

Datum Electronics producerer innovative veje- og belastningsmålinger til industrien, offshore og automotive branchen.

Den 7. oktober vil en repræsentant fra Datum Electronics give dig chancen for at se nærmere på de anvendelsesmuligheder der ligger inden for vejning og belastningsmåling af siloer, betonbroer, løfteåg og andre større stålkonstruktioner.

Desuden vil der blive sat fokus på mulighederne indenfor toxionsmåling (drejningsmomentet) og PTO.

Kom og se, om Datum Electronics løsninger matcher dine behov.

Se Datum Electronics produkter her