Logo

BESAT: Værstedstekniker

Jobbet

Nordtech/Vetec A/S søger en dygtig og engageret analog/digital orienteret Elektronikmekaniker/tekniker til serviceafdelingen.

Dagligdagen i afdelingen indeholder detaljeret arbejde med en bred vifte af spændende analoge og digitale produkter, såsom programmering af radiostyringer, strømforsyninger og vejeudstyr m.m. Der er tale om både deciderede produktion og reparation & kalibrering af serviceopgaver, opgaverne er meget alsidige.

Som Elektroniktekniker hos Nordtech A/S bliver du del af vores værkstedsteam med høj kompetence og forståelse for kvalitet og samarbejde. Sidemandsoplæring er en vigtig del hos os, så du vil blive grundig oplært.

Så hvis du er open-minded og interesseret i at arbejde med elektronik og fejlfinde på komponentniveau, vil dette job være rigtigt interessant for dig.

 

Din profil

Du har god erfaring med loddearbejde, fejlfinding, samt at fortage inspektioner & reparationer.

Diagramlæsning og forståelse er en stor fordel, programmeringserfaring og ellers en god fornuftig logisk tilgang til faget.

Du er systematisk i forhold til at varetage dine arbejdsopgaver og er vant til at arbejde med selvstændige deadlines.

Har god ordenssans og kan arbejde selvstændigt

 

Løn og arbejdstider

Der er tale om fastansættelse hos Nordtech A/S. Tiltrædelse er efter aftale.

Stillingen er 37 timer i hverdagene mandag-fredag. Arbejdstiderne er fleksible, og du kan møde mellem kl. 6 og kl. 9, og din gåtid afhænger deraf.

Vi holder løbende samtaler – så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Du vil evt. blive ringet op til en indledende telefonsamtale. Herefter indkalder vi til personlige samtaler.

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en dansk virksomhed med succes og et dynamisk og uformelt arbejdsmiljø med stor rummelighed.

 

En hverdag med engagement

Du får din hverdag i vores nye, lyse lokaler i Odense. Vi er i alt 20 kolleger på lokationen, herunder vores salgs-, udviklings- og økonomiafdeling samt vores værksted. Vi har et fladt hierarki, hvor alle har stor indflydelse på deres hverdag.

 

Fremsend din ansøgning til:

Nordtech A/S, Teknikvej 69, 5260 Odense S eller e-mail til lp@nordtech.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.