Stemningsbillede: OEM industri | Nordtech
KVALITETSPRODUKTER TIL OEM

Præcise produkter til enhver applikation

Vi tilbyder kundetilpassede løsninger indenfor radiostyring, strømtilførsel, overvågning af belastning, kontrol og dataindsamling i OEM-applikationer.

Kontakt os direkte hvis du har behov for vejledning fra vores fagspecialister.

Kvalitetsprodukter og specialfremstilling efter behov

OEM

Nordtech er førende i forsyning af styrings- og forsyningsprodukter til OEM-industrien og applikationsindustrien. Vores sortiment omfatter gennemprøvede løsninger indenfor radiostyring, strømtilførsel, veje- og lastmonitorering, til måling, dataindsamling og kontrol. Med stor erfaring og viden fra simple og komplekse løsninger, tilbyder Nordtech et bredt produktsortiment af standard- og specialprodukter.

I kraft af specialister på eget serviceværksted og tæt samarbejde med leverandører, er det muligt at tilpasse og specialfremstille produkter til helt specifikke behov og krav.

De krævende behov fra kolde, varme, kemiske og støvende miljøer betyder at alle produkter kan opfylde krav omkring sikkerhed og stabil drift -  eksempelvis med mulighed for IP, CE, SIL, ATEX og OIML certificeringer.

Typisk anvendes vores produkter og viden indenfor robotindustrien, maskinfabrikker, applikationsproducenter og produktudviklere.

 

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt en specialist for yderligere information

Har du spørgsmål? Vi står klar til at guide dig hele vejen.

Nordtech - marts - Nordtech