Logo

Radiostyringer

Nordtech er officiel dansk forhandler af de markedsledende og innovative brands, Tele Radio, Datek og Vision Remote.

Igennem et tæt samarbejde med vores leverandører, har Nordtech mange års erfaring med konfigurering og tilpasning til specifikke behov, og vi hjælper gerne med design og opsætning af dit unikke system.

Radiostyringer

Om Tele Radio

Tele Radio er en førende producent af trådløse fjernstyringssystemer til maskiner og udstyr. Deres innovative teknologi og fokus på sikkerhed og troværdighed har gjort dem til en pålidelig partner for virksomheder i forskellige brancher, herunder byggeri, skibsbygning og minedrift. Deres fjernstyringsløsninger muliggør sikker og effektiv betjening af maskiner, selv i farlige og udfordrende arbejdsmiljøer.

Om Datek

Med Dateks nøje gennemtænkte design bringes driftsmiljø, specifikationer og krav til funktion og design sammen. Datek har været nogle af de første i verden til at introducere dobbelte processorer i deres modtagere, som overvåger hinanden, samt verificeret digital radiooverførsel og online programmering. Disse innovationer har senere sat standarden for industrien.

Om Vision Remote

Vision Remote er en virksomhed, der specialiserer sig i at kombinere radiofjernbetjeningssystemer med moderne tablet-teknologi. Dette gør det muligt for operatører at styre maskiner og udstyr effektivt, selv under de mest udfordrende forhold. Deres produkter er velegnede til brug i maritime miljøer såvel som i industrien, hvor pålidelighed og holdbarhed er afgørende.

Datek & Vision Remote

Standard eller speciel?

Vi tilpasser og konfigurerer styringen og modtagerne efter dine behov

Design

Robust design

IP klasse

IP65, IP66 og IP67

Certificering

CE, FCC og IC godkendelser

Stopfunktion

SIL3, PLe og PLd certificeringer

Frekvens

Justerbar frekvens – flere frekvensbånd

Systemer

Relæ, Canopen, J1939, Modbus IRTU, Profibus, Profinet

Radiostyringer til ethvert formål

Sikkerhed og fri bevægelighed

Mange virksomheder bruger i dag radiostyring for at forbedre arbejdsmiljøet, da radiostyringer ud ogver at give fri bevægelighed også reducerer risikoen for ulykker. Radiostyringer fås generelt både kablet og som trådløse. Med en trådløs radiostyring vil du have mulighed for at bevæge dig rundt på pladsen og dermed have optimal kontrol. Ved hejsning kan du f.eks. bevæge dig derhen, hvor du har bedst udsyn til din byrde – om det er lige ved siden af kranen eller om det er længere væk eller højere oppe, så har du muligheden. Trådløs fjernstyring giver dig mere kontrol over din opgave.

Skræddersyede løsninger

Med radiostyringer fra Tele Radio og Datek, kan vi skræddersy løsninger til dit specifikke behov. Vi har små radiostyringer med få knapper til lette kontrolbehov og vi har større radiostyringer med joysticks og næsten endeløse muligheder for specialprogrammering. På nogle af vores produkter har du også mulighed for at programmere en minimum- og en maksimumafstand, der sikrer, at operatøren holder den korrekte sikkerhedsafstand til maskinen. Der er næsten ingen grænser for, hvilke opgaver der kan radiostyres – så er du i tvivl, så kontakt os gerne. Vi har eksperter, der er vant til at finde løsninger for næsten alle typer af maskiner og applikationer.

Robuste og ergonomiske radiostyringer

Vores radiostyringer er alle bygget til at kunne holde til brug i industri og produktion. Derfor er der lagt vægt på at bruge solide materialer og sikre, at en radiostyring kan tåle støv og fugt, som kan forekomme i almindelige brugssituationer. De radiostyringer vi forhandler er også designet med ergonomi for øjet, så operatøren har den bedst mulige arbejdsstilling.