Logo

T24-TS01

Vores state-of-the-art allrounder indenfor vores produktsortiment af TEQ talje transmittere. Omkring 33 centimeter i størrelse med naturligt formede greb og et buet, ergonomisk designet hus. På grund af størrelsen giver den masser af plads på frontpladen til et stort antal kontroller, der kan klare de mest omfattende opgaver.

SupraTEQ er din løsning til styring af komplekse hydrauliske, mobile og industrielle maskiner. SupraTEQ er robust og sikker på grund af dens standard.

T24-TS01

Specifikationer

Frekvens

2.4 GHz

Kanaler

16

Batteri

Genopladeligt og udskifteligt batteri (Li-ion)

Vægt

2000 g. inkl. batteri

Størrelse

330 x 147 x 179 mm

Funktionstemperatur

-20 til +55°C

Kapslingsklasse

IP65

Certificering

CE, FCC og IC certificeret

Certificering

SIL3, CAT3 og PLe certificeret

BUS-systemer

CANopen, MODBUS og SAE J1939

Kommunikationssystem

Duplex kommunikation

Suprateq

Unik teknologi

Tele Radio har udviklet forskellige applikationer, der giver dig mulighed for bedre at betjene og kontrollere dit udstyr ved hjælp af den nyeste teknologi. Tele Radio SupraTEQ har blandt andet følgende særlige funktioner og muligheder.

Aktiv antenne
Den aktive antenne kan også fungere som en stand-alone repeater. Dette øger rækkevidden mellem sender og modtager betydeligt. Det gør det muligt at bruge dette system under meget krævende omstændigheder, såsom minedrift, i bjergområder eller i store bygninger, uden at miste signalet.

RFID kontrol
RFID er en trådløs teknik til genkendelse af en unik kode for systemet, produktet eller brugeren. En brugers indstillinger kan gemmes på et smartcard med RFID, som genkendes af systemet under brug. Forskellige brugerniveauer kan sættes op.

BUS systemer
For at opfylde de nuværende industristandarder, Tele Radio SupraTEQ fjernbetjeninger er kompatible med en lang række BUS-systemer. Et problemfrit samarbejde med softwaren på din maskine kan sikres. Tele Radio SupraTEQ fjernbetjeningerne kan håndtere CANOPEN, MODBUS og SAE J1939.

Unik teknologi

Applikationer

Mange muligheder for brug i flere forskellige slags applikationer. For eksempel vinches, redningskøretøjer, vakuumlastbiler, høstmaskiner, gravemaskiner til minedrift, tårnkraner, rullebånd og EOT craner. Dette er blot et udpluk af de muligheder der er med T24-TS01.

Applikationer